BUG REQUEST : QUALITY GATES PLUGIN SONAR

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

BUG REQUEST : QUALITY GATES PLUGIN SONAR

Virginia Mesa
Hi,

It takes a while for me to get the Sonar QG plugin. I do not know if someone else will happen, install the new version (2.73) to see if it was solved, but nothing. I have debugged, and I see that I fail to do the requestPOST and GET. I returned a 401, and I thought it would be because I was not sending the credentials well, but I've seen that it sends them well. Up to point 1, where I put the parameters (user and pass) I take it well, add the header and proceed to the call RequestPOST, but I get an error in point 2.


Do you know why it could be?

PD :: I also put the error in the page of the plugin, but in case someone from the forum had happened.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Jenkins Developers" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/jenkinsci-dev/b2804fac-2a7d-497e-a0c9-0f525c665e1b%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: BUG REQUEST : QUALITY GATES PLUGIN SONAR

Baptiste MATHUS-2
Please use the users list for such requests.

Thank you


Le lun. 9 avr. 2018 à 16:58, Virginia Mesa <[hidden email]> a écrit :
Hi,

It takes a while for me to get the Sonar QG plugin. I do not know if someone else will happen, install the new version (2.73) to see if it was solved, but nothing. I have debugged, and I see that I fail to do the requestPOST and GET. I returned a 401, and I thought it would be because I was not sending the credentials well, but I've seen that it sends them well. Up to point 1, where I put the parameters (user and pass) I take it well, add the header and proceed to the call RequestPOST, but I get an error in point 2.


Do you know why it could be?

PD :: I also put the error in the page of the plugin, but in case someone from the forum had happened.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Jenkins Developers" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/jenkinsci-dev/b2804fac-2a7d-497e-a0c9-0f525c665e1b%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Jenkins Developers" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/jenkinsci-dev/CANWgJS6SSw6zmhs_5KTXqJuq3KX3AuPOEq%2BS_6TBmDRE%2B0MaEg%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.