Bug for 1.373 / Firefox 3.6.8 on Windows?

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug for 1.373 / Firefox 3.6.8 on Windows?

Røkaas Simen

Hi

 

I just installed Hudson 1.373 under Tomcat 6.1 on a Windows Server 2003 machine. Using Firefox 3.6.8 on the same machine, I try to create a new job or configure an existing one. Hudson then stays forever in the “LOADING” view.

 

Trying the same thing on IE 7, it works as it should. (LOADING view changes into proper edit mode after a second or so).

 

Is this a known bug, or am I doing something strange??

 

Best regards

Simen R

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug for 1.373 / Firefox 3.6.8 on Windows?

Yves Schumann-2
Hi

Røkaas Simen <[hidden email]> wrote on 27.08.2010 14:28:39:

> I just installed Hudson 1.373 under Tomcat 6.1 on a Windows Server
> 2003 machine. Using Firefox 3.6.8 on the same machine, I try to
> create a new job or configure an existing one. Hudson then stays
> forever in the “LOADING” view.
>
> Trying the same thing on IE 7, it works as it should. (LOADING view
> changes into proper edit mode after a second or so).
>
> Is this a known bug, or am I doing something strange??

seems liek something described (and fixed) on [1]. Maybe you should attach
the page source there...


[1] http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-6542

Kind regards,

Yves Schumann
R&D IT-Koordinator
Security Communication
______________________________
Ascom (Schweiz) AG