Hudon not finished starting 4 hours later

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Hudon not finished starting 4 hours later

Adam Purkiss
I recently had a problem with my hudson server becoming slow and completly unresponsive. I tried to restart hudson but that failed to get anywhere so I updated to the lartest hudson which seemed to get stuck starting after it logged it had started the plugins (I left it 12 hours without success). After reverting back to 1.325 and deleting some plugins it had problems with due to the update I find that hudson logs that it is loading on 4 threads but 4 hours later it still is not finished. Only a few weeks ago I restarted Hudson and it took maybe 5/10 mins so I am at a loss as to what the heck has gone on.
 
Does anyone have thoughts as to what could be the problem and where to look for problems and how to start figuring this out? I have removed some of my bigger jobs in an attempt to help but that has made no difference.
 
This is just very frustrating as Hudson has been pretty solid for me and all of a sudden it seems to have gone horribly wrong just when I need it up and running.


Windows® phone-your Windows stuff, on the go. See more.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Hudon not finished starting 4 hours later

Adam Purkiss
Well after much head banging I think it was down to the IRC or one of the notification plugins silently not timing out or something. Whatever the case I am not sure what exactly got 1.325 back to life but removing a bunch of plugins seems to have done the trick. Not nice at all.
 

From: [hidden email]
To: [hidden email]
Date: Sat, 20 Feb 2010 16:29:16 -0500
Subject: Hudon not finished starting 4 hours later

I recently had a problem with my hudson server becoming slow and completly unresponsive. I tried to restart hudson but that failed to get anywhere so I updated to the lartest hudson which seemed to get stuck starting after it logged it had started the plugins (I left it 12 hours without success). After reverting back to 1.325 and deleting some plugins it had problems with due to the update I find that hudson logs that it is loading on 4 threads but 4 hours later it still is not finished. Only a few weeks ago I restarted Hudson and it took maybe 5/10 mins so I am at a loss as to what the heck has gone on.
 
Does anyone have thoughts as to what could be the problem and where to look for problems and how to start figuring this out? I have removed some of my bigger jobs in an attempt to help but that has made no difference.
 
This is just very frustrating as Hudson has been pretty solid for me and all of a sudden it seems to have gone horribly wrong just when I need it up and running.


Windows® phone-your Windows stuff, on the go. See more.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Hudon not finished starting 4 hours later

Christoph Kutzinski
If you encounter that situation again, it would be great if you could
take a stacktrace of the stuck Hudson process (kill -3 PID on Unix or
jstack)

Am 20.02.2010 23:38, schrieb Adam Purkiss:

> Well after much head banging I think it was down to the IRC or one of
> the notification plugins silently not timing out or something. Whatever
> the case I am not sure what exactly got 1.325 back to life but removing
> a bunch of plugins seems to have done the trick. Not nice at all.
>
> ------------------------------------------------------------------------
> From: [hidden email]
> To: [hidden email]
> Date: Sat, 20 Feb 2010 16:29:16 -0500
> Subject: Hudon not finished starting 4 hours later
>
> I recently had a problem with my hudson server becoming slow and
> completly unresponsive. I tried to restart hudson but that failed to get
> anywhere so I updated to the lartest hudson which seemed to get stuck
> starting after it logged it had started the plugins (I left it 12 hours
> without success). After reverting back to 1.325 and deleting some
> plugins it had problems with due to the update I find that hudson logs
> that it is loading on 4 threads but 4 hours later it still is not
> finished. Only a few weeks ago I restarted Hudson and it took maybe 5/10
> mins so I am at a loss as to what the heck has gone on.
>
> Does anyone have thoughts as to what could be the problem and where to
> look for problems and how to start figuring this out? I have removed
> some of my bigger jobs in an attempt to help but that has made no
> difference.
>
> This is just very frustrating as Hudson has been pretty solid for me and
> all of a sudden it seems to have gone horribly wrong just when I need it
> up and running.
>
> ------------------------------------------------------------------------
> Windows® phone-your Windows stuff, on the go. See more.
> <http://go.microsoft.com/?linkid=9708119>
> ------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]