[Issue 3579] New - Compilation errors in modules in m2 job not showing up in logs

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Issue 3579] New - Compilation errors in modules in m2 job not showing up in logs

abayer
https://hudson.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id=3579
                 Issue #|3579
                 Summary|Compilation errors in modules in m2 job not showing up
                        | in logs
               Component|hudson
                 Version|current
                Platform|All
              OS/Version|All
                     URL|
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P2
            Subcomponent|maven2
             Assigned to|issues@hudson
             Reported by|abayer






------- Additional comments from [hidden email] Mon Apr 27 15:45:57 +0000 2009 -------
I'm seeing a strange problem, both with 1.293 and 1.301, where m2 multi-module
jobs aren't showing compilation errors. For example, I'm getting this from
Hudson for one module:

[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building ocfg
[INFO]    task-segment: [clean, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] [clean:clean]
[INFO] Deleting directory
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/target
[INFO] [groovy:generateStubs {execution: default}]
[INFO]  No sources found for Java stub generation
[INFO] [axistools:wsdl2java {execution: default}]
[INFO] about to add compile source root
[INFO] Processing wsdl:
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/main/wsdl/axlapi.wsdl
Apr 27, 2009 11:29:38 AM org.apache.axis.utils.JavaUtils isAttachmentSupported
WARNING: Unable to find required classes (javax.activation.DataHandler and
javax.mail.internet.MimeMultipart). Attachment support is disabled.
[INFO] Processing wsdl:
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/main/wsdl/ControlCenterServicesPort.wsdl
[INFO] [resources:resources]
[INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
[INFO] Copying 2 resources
[INFO] [compiler:compile]
[INFO] Compiling 193 source files to
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/target/classes
[INFO] [groovy:compile {execution: default}]
[INFO]  No sources found to compile
[INFO] [groovy:generateTestStubs {execution: default}]
[INFO]  No sources found for Java stub generation
[INFO] [antrun:run {execution: make-test-conf-readwrite}]
[INFO] Executing tasks
[INFO] Executed tasks
[INFO] [resources:testResources]
[INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
[INFO] Copying 102 resources
[INFO] [antrun:run {execution: make-test-conf-readonly}]
[INFO] Executing tasks
[INFO] Executed tasks
[INFO] [compiler:testCompile]
[INFO] Compiling 42 source files to
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/target/test-classes
[HUDSON] Archiving
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/pom.xml
to
/usr/local/hudson/jobs/ea-mavenize/modules/com.cisco.ccbu.expert-advisor$ocfg/builds/2009-04-27_08-08-46/archive/com.cisco.ccbu.expert-advisor/ocfg/1.0-SNAPSHOT/pom.xml


On the same module, from the command line, I'm getting:

ccbu-re-bxb-lnx12$ mvn clean install
[INFO] Scanning for projects...
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building ocfg
[INFO]    task-segment: [clean, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] [clean:clean]
[INFO] Deleting directory
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/target
[INFO] [groovy:generateStubs {execution: default}]
[INFO]  No sources found for Java stub generation
[INFO] [axistools:wsdl2java {execution: default}]
[INFO] about to add compile source root
[INFO] Processing wsdl:
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/main/wsdl/axlapi.wsdl
Apr 27, 2009 11:36:40 AM org.apache.axis.utils.JavaUtils isAttachmentSupported
WARNING: Unable to find required classes (javax.activation.DataHandler and
javax.mail.internet.MimeMultipart). Attachment support is disabled.
[INFO] Processing wsdl:
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/main/wsdl/ControlCenterServicesPort.wsdl
[INFO] [resources:resources]
[INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
[INFO] Copying 2 resources
[INFO] [compiler:compile]
[INFO] Compiling 193 source files to
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/target/classes
[INFO] [groovy:compile {execution: default}]
[INFO]  No sources found to compile
[INFO] [groovy:generateTestStubs {execution: default}]
[INFO]  No sources found for Java stub generation
[INFO] [antrun:run {execution: make-test-conf-readwrite}]
[INFO] Executing tasks
[INFO] Executed tasks
[INFO] [resources:testResources]
[INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
[INFO] Copying 102 resources
[INFO] [antrun:run {execution: make-test-conf-readonly}]
[INFO] Executing tasks
[INFO] Executed tasks
[INFO] [compiler:testCompile]
[INFO] Compiling 42 source files to
/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/target/test-classes
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Compilation failure

/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/test/java/com/cisco/ccbu/oamp/omgr/bulk/AbstractBulkTestDb.java:[58,32]
package com.cisco.ccbu.oamp.osrvr does not exist

/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/test/java/com/cisco/ccbu/oamp/omgr/bulk/ExportUtil.java:[30,32]
package com.cisco.ccbu.oamp.osrvr does not exist

/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/test/java/com/cisco/ccbu/oamp/omgr/bulk/AbstractBulkTestDb.java:[546,2]
cannot find symbol
symbol  : variable Log
location: class com.cisco.ccbu.oamp.omgr.bulk.AbstractBulkTestDb

/ws/bxb-ccbu/ccbubld/hudson/workspace/ea-mavenize/hudson_ea_mavenize_view/vob/cvp1/oamp/java/ocfg/src/test/java/com/cisco/ccbu/oamp/omgr/bulk/ExportUtil.java:[94,2]
cannot find symbol
symbol  : variable Log
location: class com.cisco.ccbu.oamp.omgr.bulk.ExportUtil


[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 47 seconds
[INFO] Finished at: Mon Apr 27 11:37:11 EDT 2009
[INFO] Final Memory: 44M/554M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------


This is running on a slave.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Issue 3579] Compilation errors in modules in m2 job not showing up in logs

abayer
https://hudson.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id=3579






------- Additional comments from [hidden email] Mon Apr 27 17:51:16 +0000 2009 -------
I'm having trouble replicating this in other scenarios - this is really bizarre.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Issue 3579] Compilation errors in modules in m2 job not showing up in logs

abayer
In reply to this post by abayer
https://hudson.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id=3579



User abayer changed the following:

                What    |Old value                 |New value
================================================================================
                  Status|NEW                       |RESOLVED
--------------------------------------------------------------------------------
              Resolution|                          |INVALID
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from [hidden email] Mon Apr 27 18:07:35 +0000 2009 -------
Ah-ha! It's "--fail-at-end" that's causing this. The compilation errors are
ending up at the bottom of the entire build log. That's annoying. Anyway, not
Hudson's problem. Sorry!

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]