[JIRA] Created: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] Created: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

Hudson issues mailing list
Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds
---------------------------------------------------------------

                 Key: HUDSON-5712
                 URL: http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712
             Project: Hudson
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: current
         Environment: Hudson 1.346, Artifactory Plugin 1.0.6
            Reporter: sgybas


I have a multi-module Maven2 project in Hudson that uses incremental builds. When I manually start a build, all modules are built and deployed to Artifactory without any problems.

However, when a build is started by an SCM change, only the changed modules are built. The build runs fine, but deploying to Artifactory fails:

{code}
Deploying artifacts to XXX
Deploying artifacts of module: XXX:XXX
ERROR: null
java.lang.NullPointerException
        at org.jfrog.hudson.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:62)
        at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:99)
        at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
        at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:582)
        at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildStep(AbstractBuild.java:563)
        at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:594)
        at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:528)
        at hudson.model.Run.run(Run.java:1221)
        at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:304)
        at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
        at hudson.model.Executor.run(Executor.java:122)
{code}

Someone else has reported this as a comment at http://blogs.jfrog.org/2009/12/empower-hudson-with-artifactory-track.html. We had to disable incremental builds again.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.hudson-ci.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] Updated: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

Hudson issues mailing list

     [ http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

sgybas updated HUDSON-5712:
---------------------------

    Component/s: artifactory

> Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HUDSON-5712
>                 URL: http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712
>             Project: Hudson
>          Issue Type: Bug
>          Components: artifactory
>    Affects Versions: current
>         Environment: Hudson 1.346, Artifactory Plugin 1.0.6
>            Reporter: sgybas
>
> I have a multi-module Maven2 project in Hudson that uses incremental builds. When I manually start a build, all modules are built and deployed to Artifactory without any problems.
> However, when a build is started by an SCM change, only the changed modules are built. The build runs fine, but deploying to Artifactory fails:
> {code}
> Deploying artifacts to XXX
> Deploying artifacts of module: XXX:XXX
> ERROR: null
> java.lang.NullPointerException
> at org.jfrog.hudson.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:62)
> at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:99)
> at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:582)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildStep(AbstractBuild.java:563)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:594)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:528)
> at hudson.model.Run.run(Run.java:1221)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:304)
> at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
> at hudson.model.Executor.run(Executor.java:122)
> {code}
> Someone else has reported this as a comment at http://blogs.jfrog.org/2009/12/empower-hudson-with-artifactory-track.html. We had to disable incremental builds again.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.hudson-ci.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] Assigned: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

Hudson issues mailing list
In reply to this post by Hudson issues mailing list

     [ http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

sgybas reassigned HUDSON-5712:
------------------------------

    Assignee: yossis

> Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HUDSON-5712
>                 URL: http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712
>             Project: Hudson
>          Issue Type: Bug
>          Components: artifactory
>    Affects Versions: current
>         Environment: Hudson 1.346, Artifactory Plugin 1.0.6
>            Reporter: sgybas
>            Assignee: yossis
>
> I have a multi-module Maven2 project in Hudson that uses incremental builds. When I manually start a build, all modules are built and deployed to Artifactory without any problems.
> However, when a build is started by an SCM change, only the changed modules are built. The build runs fine, but deploying to Artifactory fails:
> {code}
> Deploying artifacts to XXX
> Deploying artifacts of module: XXX:XXX
> ERROR: null
> java.lang.NullPointerException
> at org.jfrog.hudson.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:62)
> at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:99)
> at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:582)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildStep(AbstractBuild.java:563)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:594)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:528)
> at hudson.model.Run.run(Run.java:1221)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:304)
> at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
> at hudson.model.Executor.run(Executor.java:122)
> {code}
> Someone else has reported this as a comment at http://blogs.jfrog.org/2009/12/empower-hudson-with-artifactory-track.html. We had to disable incremental builds again.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.hudson-ci.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] Commented: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

Hudson issues mailing list
In reply to this post by Hudson issues mailing list

    [ http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=138121#action_138121 ]

NielsUll commented on HUDSON-5712:
----------------------------------

I see the same issue when I only build some modules in a multi module project.
My main project contains

* common/
* app1/
**  app1/app1Web
**  app1/app1Ear
* app2/
**  app2/app2Web
**  app2/app2Ear

My maven "Goals and options" line is

--also-make --projects app2/app2Ear clean install

This fails on trying to upload app1.



> Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HUDSON-5712
>                 URL: http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712
>             Project: Hudson
>          Issue Type: Bug
>          Components: artifactory
>    Affects Versions: current
>         Environment: Hudson 1.346, Artifactory Plugin 1.0.6
>            Reporter: sgybas
>            Assignee: yossis
>
> I have a multi-module Maven2 project in Hudson that uses incremental builds. When I manually start a build, all modules are built and deployed to Artifactory without any problems.
> However, when a build is started by an SCM change, only the changed modules are built. The build runs fine, but deploying to Artifactory fails:
> {code}
> Deploying artifacts to XXX
> Deploying artifacts of module: XXX:XXX
> ERROR: null
> java.lang.NullPointerException
> at org.jfrog.hudson.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:62)
> at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:99)
> at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:582)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildStep(AbstractBuild.java:563)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:594)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:528)
> at hudson.model.Run.run(Run.java:1221)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:304)
> at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
> at hudson.model.Executor.run(Executor.java:122)
> {code}
> Someone else has reported this as a comment at http://blogs.jfrog.org/2009/12/empower-hudson-with-artifactory-track.html. We had to disable incremental builds again.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.hudson-ci.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] Resolved: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

Hudson issues mailing list
In reply to this post by Hudson issues mailing list

     [ http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

sgybas resolved HUDSON-5712.
----------------------------

    Resolution: Fixed

This has been fixed in Artifactory plugin 1.2.0 (see http://issues.jfrog.org/jira/browse/HAP-52).

> Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HUDSON-5712
>                 URL: http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712
>             Project: Hudson
>          Issue Type: Bug
>          Components: artifactory
>    Affects Versions: current
>         Environment: Hudson 1.346, Artifactory Plugin 1.0.6
>            Reporter: sgybas
>            Assignee: yossis
>
> I have a multi-module Maven2 project in Hudson that uses incremental builds. When I manually start a build, all modules are built and deployed to Artifactory without any problems.
> However, when a build is started by an SCM change, only the changed modules are built. The build runs fine, but deploying to Artifactory fails:
> {code}
> Deploying artifacts to XXX
> Deploying artifacts of module: XXX:XXX
> ERROR: null
> java.lang.NullPointerException
> at org.jfrog.hudson.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:62)
> at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:99)
> at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:582)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildStep(AbstractBuild.java:563)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:594)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:528)
> at hudson.model.Run.run(Run.java:1221)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:304)
> at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
> at hudson.model.Executor.run(Executor.java:122)
> {code}
> Someone else has reported this as a comment at http://blogs.jfrog.org/2009/12/empower-hudson-with-artifactory-track.html. We had to disable incremental builds again.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.hudson-ci.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] Updated: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

Hudson issues mailing list
In reply to this post by Hudson issues mailing list

     [ http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

sgybas updated HUDSON-5712:
---------------------------

    Status: Verified  (was: Resolved)

> Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HUDSON-5712
>                 URL: http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712
>             Project: Hudson
>          Issue Type: Bug
>          Components: artifactory
>    Affects Versions: current
>         Environment: Hudson 1.346, Artifactory Plugin 1.0.6
>            Reporter: sgybas
>            Assignee: yossis
>
> I have a multi-module Maven2 project in Hudson that uses incremental builds. When I manually start a build, all modules are built and deployed to Artifactory without any problems.
> However, when a build is started by an SCM change, only the changed modules are built. The build runs fine, but deploying to Artifactory fails:
> {code}
> Deploying artifacts to XXX
> Deploying artifacts of module: XXX:XXX
> ERROR: null
> java.lang.NullPointerException
> at org.jfrog.hudson.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:62)
> at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:99)
> at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:582)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildStep(AbstractBuild.java:563)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:594)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:528)
> at hudson.model.Run.run(Run.java:1221)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:304)
> at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
> at hudson.model.Executor.run(Executor.java:122)
> {code}
> Someone else has reported this as a comment at http://blogs.jfrog.org/2009/12/empower-hudson-with-artifactory-track.html. We had to disable incremental builds again.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.hudson-ci.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] Updated: (HUDSON-5712) Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds

Hudson issues mailing list
In reply to this post by Hudson issues mailing list

     [ http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

sgybas updated HUDSON-5712:
---------------------------

    Status: Closed  (was: Verified)

> Artifactory: Artifacts can't be deployed for incremental builds
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HUDSON-5712
>                 URL: http://issues.hudson-ci.org/browse/HUDSON-5712
>             Project: Hudson
>          Issue Type: Bug
>          Components: artifactory
>    Affects Versions: current
>         Environment: Hudson 1.346, Artifactory Plugin 1.0.6
>            Reporter: sgybas
>            Assignee: yossis
>
> I have a multi-module Maven2 project in Hudson that uses incremental builds. When I manually start a build, all modules are built and deployed to Artifactory without any problems.
> However, when a build is started by an SCM change, only the changed modules are built. The build runs fine, but deploying to Artifactory fails:
> {code}
> Deploying artifacts to XXX
> Deploying artifacts of module: XXX:XXX
> ERROR: null
> java.lang.NullPointerException
> at org.jfrog.hudson.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:62)
> at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:99)
> at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:582)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildStep(AbstractBuild.java:563)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:594)
> at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:528)
> at hudson.model.Run.run(Run.java:1221)
> at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:304)
> at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
> at hudson.model.Executor.run(Executor.java:122)
> {code}
> Someone else has reported this as a comment at http://blogs.jfrog.org/2009/12/empower-hudson-with-artifactory-track.html. We had to disable incremental builds again.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://issues.hudson-ci.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]