[JIRA] [websphere-deployer] (JENKINS-20891) Websphere Deployer fails to deploy to remote server

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[JIRA] [websphere-deployer] (JENKINS-20891) Websphere Deployer fails to deploy to remote server

JIRA noreply@jenkins-ci.org

Hi,

We are facing the same issue too. We have tried on Windows 7 and Windows 2003 Server. The latest suggestion from Greg on 20th December 2013 did not help us.

Please help.

Also, we are observing other issues which I will raise as a separate bugs. Below is the summary of them.

  • SOAP Connector Port value not getting persisted in the configuration after Save operation on the Job. (Updated value does not show up on the form but Test Connection picks up the updated value)
  • Once the Test Connection is successful for a server, we cannot establish connection to another server EVEN in other job. It says 'Already Exists!' when we provide other server details and use Test connection.

Thanks in advance

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Jenkins Issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.