Missing "app" attribute?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Missing "app" attribute?

Richard Bair-2
I just downloaded and deployed hudson 1.78. I get this error when  
trying to access the page swinglabs.org/hudson:

javax.servlet.ServletException: there's no "app" attribute in the  
application context.

I don't remember any additional setup steps last time I did this. Am  
I forgetting something? 1.77 gives me the same error.

Thanks
Richard

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Missing "app" attribute?

Kohsuke Kawaguchi-2
Richard Bair wrote:
> I just downloaded and deployed hudson 1.78. I get this error when  
> trying to access the page swinglabs.org/hudson:
>
> javax.servlet.ServletException: there's no "app" attribute in the  
> application context.
>
> I don't remember any additional setup steps last time I did this. Am  
> I forgetting something? 1.77 gives me the same error.

Does your server log leaves any trace? This is a new mode of failure for
me, and I'd like to understand what's going on.

--
Kohsuke Kawaguchi
Sun Microsystems                   [hidden email]

smime.p7s (4K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Missing "app" attribute?

Richard Bair-2
> Richard Bair wrote:
>> I just downloaded and deployed hudson 1.78. I get this error when  
>> trying to access the page swinglabs.org/hudson:
>> javax.servlet.ServletException: there's no "app" attribute in the  
>> application context.
>> I don't remember any additional setup steps last time I did this.  
>> Am  I forgetting something? 1.77 gives me the same error.
>
> Does your server log leaves any trace? This is a new mode of  
> failure for me, and I'd like to understand what's going on.

I have no idea what was happening. There wasn't anything in the logs.  
I have successfully installed Hudson on this machine in the past. I  
took the opportunity to install a newer server (GlassFish, this time  
around). I don't have any trouble deploying to GlassFish.

Richard


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]