jacoco report not found

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

jacoco report not found

Pradeep Drall
I am using SonarQube with scanner, jenkins, maven, gradle and wants to display code coverage report in SonarQube. 

I am getting error "Jacoco report not found"

[INFO] Sensor JaCoCoSensor [java]
[INFO] JaCoCo report not found: 'E:\pradeep doc\sonarQube\javaproject\cucumberba
sic\target\jacoco.exec'
[INFO] JaCoCo UT report not found: 'E:\pradeep doc\sonarQube\javaproject\cucumbe
rbasic\target/jacoco-ut.exec'
[INFO] JaCoCo IT report not found: 'E:\pradeep doc\sonarQube\javaproject\cucumbe
rbasic\target/jacoco-it.exec'

// pom.xml
<!-- Sonar-JaCoCo properties -->
<sonar.java.coveragePlugin>jacoco</sonar.java.coveragePlugin>
<sonar.dynamicAnalysis>reuseReports</sonar.dynamicAnalysis>
<sonar.jacoco.reportPaths>E:\pradeep doc\sonarQube\javaproject\cucumberbasic\target\jacoco.exec</sonar.jacoco.reportPaths>
<sonar.language>java</sonar.language>
</properties>

I mentioned below details in sonar-project.properties
sonar.java.binaries=.
sonar.sourceEncoding=UTF-8
sonar.language=java
sonar.verbose=true
sonar.dynamicAnalysis=reuseReports
sonar.junit.reportsPath=target/surefire-reports
sonar.java.coveragePlugin=jacoco
sonar.jacoco.reportPath=target/jacoco.exec

Please do let me know how to resolve this issue and report. 

Regards,
Pradeep

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Jenkins Users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/jenkinsci-users/02d1c8d7-64f4-4354-beb2-46f3c084f3d7%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jacoco report not found

Victor Martinez
No enough details to understand whether the issue is within the maven project (maybe missing the jacaco configuration), sonar or a misconfiguration within the Jenkins instance somehow, or even some environmental issue.

My first approach would be to run the mvn locally and ensure the jacoco reports are generated fine, then repeat the same steps using Jenkins and validate whether the configuration is exactly the same in both systems your local environment and the Jenkins one.

Cheers

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Jenkins Users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/jenkinsci-users/e2167313-dfa7-4d04-8945-a14f4847612a%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.