unable to copy files in postBuild

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

unable to copy files in postBuild

Dan Tran
My build with latest hudson version 1.232 throws this exception

[HUDSON] Archiving C:\dev\hudson\jobs\Shamrock\workspace\shamrock\shamrock-web\target\shamrock\WEB-INF\lib\shamrock.jar to C:\dev\hudson\jobs\Shamrock\modules\org.glvnsjc.shamrock$shamrock-web\builds\2008-07-05_20-27-03\archive\org.glvnsjc.shamrock\shamrock-web\1.0-SNAPSHOT\shamrock.jar

java.lang.Exception

        at hudson.maven.reporters.MavenArtifactArchiver.postBuild(MavenArtifactArchiver.java:117)

        at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$Builder.postModule(MavenModuleSetBuild.java:560)

        at hudson.maven.MavenBuilder$Adapter.fireLeaveModule(MavenBuilder.java:261)

        at hudson.maven.MavenBuilder$Adapter.endModule(MavenBuilder.java:232)

===============================

it seems there is a '$' char in the path ( modules\org.glvnsjc.shamrock$shamrock-web )

What do i do wrong?

Helps and suggestions are greatly appreciated

Thanks
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: unable to copy files in postBuild

Dan Tran

Further checking, there is no problem with files copy to archive directory, the exception does not stop the build.  

The exception just make me and my build' folks nervous.

Also, it happens on both windows and linux build  ( maven 2.0.9, java 6 )

-D

Dan Tran wrote
My build with latest hudson version 1.232 throws this exception

[HUDSON] Archiving C:\dev\hudson\jobs\Shamrock\workspace\shamrock\shamrock-web\target\shamrock\WEB-INF\lib\shamrock.jar to C:\dev\hudson\jobs\Shamrock\modules\org.glvnsjc.shamrock$shamrock-web\builds\2008-07-05_20-27-03\archive\org.glvnsjc.shamrock\shamrock-web\1.0-SNAPSHOT\shamrock.jar

java.lang.Exception

        at hudson.maven.reporters.MavenArtifactArchiver.postBuild(MavenArtifactArchiver.java:117)

        at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$Builder.postModule(MavenModuleSetBuild.java:560)

        at hudson.maven.MavenBuilder$Adapter.fireLeaveModule(MavenBuilder.java:261)

        at hudson.maven.MavenBuilder$Adapter.endModule(MavenBuilder.java:232)

===============================

it seems there is a '$' char in the path ( modules\org.glvnsjc.shamrock$shamrock-web )

What do i do wrong?

Helps and suggestions are greatly appreciated

Thanks
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: unable to copy files in postBuild

Kohsuke Kawaguchi
Administrator
In reply to this post by Dan Tran

This must be issue #2031
<https://hudson.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id=2031>.

Just fixed in the trunk for 1.233.


Dan Tran wrote:

> My build with latest hudson version 1.232 throws this exception
>
> [HUDSON] Archiving
> C:\dev\hudson\jobs\Shamrock\workspace\shamrock\shamrock-web\target\shamrock\WEB-INF\lib\shamrock.jar
> to
> C:\dev\hudson\jobs\Shamrock\modules\org.glvnsjc.shamrock$shamrock-web\builds\2008-07-05_20-27-03\archive\org.glvnsjc.shamrock\shamrock-web\1.0-SNAPSHOT\shamrock.jar
>
> java.lang.Exception
>
> at
> hudson.maven.reporters.MavenArtifactArchiver.postBuild(MavenArtifactArchiver.java:117)
>
> at
> hudson.maven.MavenModuleSetBuild$Builder.postModule(MavenModuleSetBuild.java:560)
>
> at hudson.maven.MavenBuilder$Adapter.fireLeaveModule(MavenBuilder.java:261)
>
> at hudson.maven.MavenBuilder$Adapter.endModule(MavenBuilder.java:232)
>
> ===============================
>
> it seems there is a '$' char in the path (
> modules\org.glvnsjc.shamrock$shamrock-web )
>
> What do i do wrong?
>
> Helps and suggestions are greatly appreciated
>
> Thanks
>

--
Kohsuke Kawaguchi
Sun Microsystems                   [hidden email]

smime.p7s (4K) Download Attachment